logo
Vrijwilliger Els

Dakloos worden kan iedereen overkomen. Onze samenleving is duur, veeleisend en ingewikkeld. Met pech, ziekte of persoonlijke problemen kan het zover komen dat je alles kwijtraakt. Dan kun je in situaties terecht komen en niet meer weten hoe je daar uitkomt, je heel alleen voelen, dat ook echt zijn.

Instanties helpen met maatschappelijke zorg en zorg voor gezondheid, financiën en veiligheid. Dat is nodig en waardevol, maar met wie deel je wat er in je omgaat, hoe je je verhoudt tot jezelf, tot wat er gebeurd is, tot je toekomst? Wie ben je, waarin geloof je? Dingen die je soms in rust en met aandacht met een ander wilt delen.

Het maakt niet uit of en hoe je gelovig bent, wij lopen met je op om samen het leven te ervaren, de zin ervan te verkennen, uitgesproken, in stilte.
  
Ik begon als stagiair bij het straatpastoraat. De mensen en het werk werden me zeer dierbaar en ik bleef. Ik werk iedere maandag en dinsdag, op straat, bij opvangplekken en waar we met elkaar afspreken. Ik ben bereikbaar op 0649 788 791.

terug
 

De stichting Straatpastoraat Amersfoort is een ANBI-stichting (zonder winstoogmerk) opgericht in 2007 ten dienste van het straatpastoraat

voor dak- en thuislozen in Amersfoort.